ДПС: Да направим Хасково една истинска европейска община

ДПСДвижението за права и свободи представя най-младата, но в същото време изключително професионална листа с кандидатите за общински съветници в Хасково. Сред тях има представители на всички сфери, които знаят как и са готови да работят за развитието на общината и превръщането й в истинска европейска община и добро място за живеене на всички.

Хасково има нужда от развитие – не само централната градска част, а и крайните квартали и селата, има нужда да усвоява евросредства, тъй като досега това не се случваше както трябва, заяви кандидатът за кмет на партията Мюмюн Мюмюн.

Досега в общинския съвет нашата група беше съставена едва от 6 души и нямахме възможност да променим много, но сме давали своето мнение. Разчитаме на доверие и извън твърдия електорат на ДПС, защото виждаме, че нашите идеи и намерения се приемат добре, допълни Мюмюн.

Сред основните проблеми, които трябва бързо да се решат са липсата на работни места, усвояването на евросредства, инфраструктурата в крайните квартали и селата, привличането на университет с редовна форма на обучение и съживяването на спорта в града. Имаме екип от специалисти и ще работим силно в ползва на решаването на проблемите на хората, казват кандидатите на ДПС.

Не бива останалите политици да се заиграват с ДПС и с етническия вот, защото така насаждат омраза и след това си отиват, а потърпевши са обикновените хора, категорично заявяват от партията с №14 на местните избори в Хасково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button