Спорт

Пет титли за хасковските щанги от финалите в Сопот

ЩангиПет златни медала спечелиха тежкоатлетите от хасковския клуб „Бяла мечка“ с треньор Живко Архондев от финалите на отборното първенство в Сопот.

Шампиони в отделните възрастови групи станаха: Габриела Кирева в категория +53 кг., Мария-Магдалена Кирева (58 кг.), Антония Ангелова (+69 кг.), Лара Лозанова (63 кг.) и Христо Сотиров (69 кг.).

Със сребърните медали се окичиха: Василена Тодорова (69 кг.) и Стайко Араджиев (77 кг.).

С бронзов медал е Никола Бойчев в кат. +94 кг., а Георги Делчев на 54 кг. стана осми.

Отборно при кадетките нашите заеха призовото трето място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш щангист
Бивш щангист
27.10.2015 10:07 10:07

Браво Живе!
Поздрави за треньора Живко Архондев и неговите прекрасни момичета и момчета!
Бъдете здрави, всички!
И нови успехи!

Приятел
Приятел
27.10.2015 14:43 14:43

Поздравявам с особено вълнение момичетата и момчетата на треньора Живко Архондев – вдъхновител и ковач на шампиони! Бъдете здрави и все така устремени към следващите върхове! Всеки Ваш успех ни прави много щастливи! Бъдете достойни спортисти и хора! Дълбоко вярвам, че не само България, но и светът ще познае физическата и духовната Ви сила!

А. Тенева
А. Тенева
27.10.2015 15:38 15:38

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АРХОНДЕВ! Гордеем се с теб! Ти създаде десетки шампиони, които прославиха не само Хасково, а и страната. Бъди жив ЖИВЕ! Бъди все така жизнен , енергичен и ненадминат!

Back to top button