Регион

Измамиха баба, че експлозия е обгорила дъщеря й

ТелефонТелефонни измамници завлякоха 85-годишна харманлийка 2 000 лв., съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера на домашния телефон на възрастната жена се е обадил непознат мъж, който й съобщил, че вследствие от експлозия на бойлер е обгоряла дъщеря й. За присаждането на кожа били необходими 2000 лв. Уплашената жена събрала парите и ги предала на пристигналия с такси до дома й на бул. „Васил Левски“ мъж.

В Димитровград пък неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Петър Берон“ в града след отключване с шперц. Открадната е неукрепена малка метална касетка с електронно заключване, в която е имало 8000 лв. Задигната е и златна халка.

В хасковското управление също е регистрирана кражба от жилище на улица „С. Стоянов“. В него е проникнато след счупване патрон на вратата и са откраднати 4-грамов златен пръстен и 2800 лв. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Valeri
Valeri
28.10.2015 20:03 20:03

kato niamame darjava a i nas ne ni biva

Back to top button