Хасково

Полицията проверява 16 бежанци на автогарата в Хасково

БежанциСтрупването на група от 16 бежанци на автогарата в областния град смути хасковлии днес по обяд.

Хората недоумяваха откъде са се появили чужденците. Техните притеснения се засилиха и от факта, че на място пристигна и полиция. Читател на Haskovo.info ни изпрати и снимка на бежанците на автогарата.

От пресслужбата на полицията съобщиха за Haskovo.info, че проверката на униформените е установила, че с бежанците няма проблем, тъй като те имали документи за свободно придвижване. Те пътували от бежанския център в Харманли за този в София.

В крайна сметка в 13 часа бежанската група отпътува с рейс за столицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Не искаме
Не искаме
29.10.2015 17:28 17:28

Сега ГРОБ само проучват каква ще е реакцията на хасковлии, но ако изберете дър.така Беливанов и ДПС, ще напълнят града с 800 бежанци.

???
???
29.10.2015 18:40 18:40

До „Лоша работа“ тъпичък си или тъпичка. Няма да се оправите, дано Господ Ви пази с тази злоба, че да не Ви се сучи и на Вас. Всички са хора поради нечий грешки не означава, че всички са лоши. Прос народ сме и простички ще си останем.

До ???
До ???
29.10.2015 19:29 19:29

В Харманли след 18,00 часа хората не смеят да излизат по улиците, защото бежанците се заяждат с децата и жените. ходят по много мъже и ограбват

Back to top button