Хасковски майки: Върнахме се в Хасково, защото е по-добро място за живеене

Георги ИвановАз имам две деца и се върнах в Хасково, защото тук е перфектно място за живеене. Това сподели на среща с кандидата за кмет на Коалиция „За Хасково“ Георги Иванов млада майка, която е живяла преди това 10 години в София.

Тук е чисто, има много зеленина и места, където децата да играят. За първи път от 15 години виждаме толкова много деца по новите площадки, допълниха и други майки от централната градска част в Хасково.

В София ми искаха 2 000 лева рушвет, за да запиша детето си в детска градина. Тук го приеха месец, след като пристигнахме. Смятам, че таксите са поносими и ако си направим сметка колко трябва да плащаме на жени да ни гледат децата, без храната и отоплението, сметката излиза десетки пъти по-голяма, допълни младата майка.

Георги ИвановАз няма да обещавам и да лъжа, защото обичам да казвам истината, бяха думите на Георги Иванов към хората, дошли на срещата. Аз и екипът ми сме доказали, че можем да градим, а направеното остава, допълни той.

Социалните услуги, здравното обслужване, обучението на децата, детските градини, почистването и много други дейности, които са важни за живота на големия град – това са  нашите данъци и такси. Разумните хора не вярват на обещанията, че те ще бъдат намалени, защото това е самоубийство за всяка община, това ще ни върне 16 години назад, каза Иванов. Той изрази надежда, че интелигентните млади хора не могат да бъдат купени по време на избори.

Жителите на централната градска част заявиха, че си спомнят много добре времето, когато градът се чистеше по изключение, смет се извозваше веднъж на седмица, а улиците бяха тъмни. Те пожелаха успех на Георги Иванов на балотажа в неделя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button