Хасково

Пристигнаха бюлетините, балотажи няма да има само в община Стамболово

БюлетиниБюлетините за балотажа на местните избори пристигнаха следобед пред областната администрация в Хасково. Веднага след това те бяха внесени във фоайето, а от там поеха към 10-те общински избирателни комисии. Само в община Стамболово тази неделя няма да се провеждат балотажи.

Бюлетините за община Хасково са 91 190, а гласоподавателите тук са 81 520. Утре по обяд бюлетините ще бъдат раздадени пред кметството на всички 153 секционни избирателни комисии.

БюлетиниОсвен за кмет на община Хасково, балотаж ще има и за кметове на 9 села. Това са Манастир, Въгларово, Горно Войводино, Конуш, Криво поле, Подкрепа, Малево, Динево и Стойково.

Повторно обучение на членовете на СИК е насрочено тази вечер от 18 часа в зала „Недялка Симеонова“ в Бизнесцентъра в Хасково. Председателят на ОИК Пламен Лечев каза, че на членовете ще им бъде разяснявано всичко от начало. Най-вече ще бъде наблегнато на попълването на протоколите, защото на първия тур всички комисии са се обърквали.

Haskovo.info припомня, че заради сгрешените протоколи и връщането на комисиите за тяхното поправяне пред ОИК имаше стотина чакащи през целия ден след вота на първи тур.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тянко
тянко
30.10.2015 23:34 23:34

АЛооооо сайтовете що никъде не пишете как арестуваха Албен Манджуков за
купуване на гласове? А да напомня Албен е
втори в листата съветници на Георги Иванов.
Оня Манджуков от кв“Хисаря“- /да не стане
грешка дебелия пън от енергото/

MOMЧЕТО КОЕТО ГОВОРИ С МОРЕТО
MOMЧЕТО КОЕТО ГОВОРИ С МОРЕТО
31.10.2015 10:11 10:11

Г-н Манджуков е разпитан от органите ОД-МВР и е с предупреждение !
Г-н Иванов до кога така ? ще купуваме , ще пускаме плакатчета с неверна информация ? РАЗБЕРИ ГО ИВАНОВ ЗАГУБИ НАБИ СИ ГО В ГЛАВАТА !

информираните
информираните
31.10.2015 11:30 11:30

И ние го чухме това само дето това се нарича полицейски произвол и тормоз !!! Ако беше купувал дали нямаше да го задържат! Нещастни манипулатори! Арестувайте всички гласоподаватели та утре да имате 100,2 % като въвВарна

Back to top button