Хасково

Стотици приятели на Ники се събраха на концерт за нея

НикиСтотици приятели на 16-годишната Ники от ПМГ „Боян Петканчин“ се събраха тази вечер на благотворителен концерт в нейна подкрепа на пл. „Свобода“.

На сцената се представиха: аеробик център „Seven go“, танцов ансамбъл „Южняче“, „Любители на фолклора“ при читалище „Пейо Яворов“, вокална група „Орфей“, Мирослава Дойчева и Любослав Стоев от клуб по спортни танци „Гранд“.

НикиВсички артисти увлякоха със своите изпълнения и публиката и заедно танцуваха и пяха. Пред сцената бяха разположени няколко кутии за набиране на средства за лечението на момичето. Ники също беше на площада със свои приятелки и аплодираше изпълненията.

Участници в концерта се ангажираха да повторят благотворителната инициатива, към която вече заявки са направили и други формации.

НикиHaskovo.info припомня, че в кампанията за набиране на средства за Ники се включиха училищата в Хасково, кутии са разположени в църквата „Св. Архангел Михаил“ и редица търговски обекти в града. Средствата се предават в ПМГ.

На 30 септември Ники бе оперирана в софийската болница „Св. София“. В понеделник момичето трябва да замине с майка си за Турция, където да се направят изследвания и да се назначи химио- и лъчетерапия. Само 5D скенера струва около 4000 лв. и майката Росица Ленкова се обръща с апел за помощ.

Сметка в Пощенска банка: BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

 Ники  Ники

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлийка
Хасковлийка
30.10.2015 22:00 22:00

Мила Ники,цяло Хасково е с теб и се моли за теб.Чакаме те да се върнеш с добри новини и всички вярваме,че те наистина ще бъдат такива.Не спирай да вярваш и знай,че всичко ще се оправи.Ти си едно прекрасно ,младо момиче и скоро ще бъдеш напълно здрава .Молим се за теб,преглъщаме те силно и знай,че в тази страшна борба всички хасковлии са с теб.Стискаме ти палци и горе главата 🙂

майка
майка
31.10.2015 20:32 20:32

Ние те подкрепяме мило момиче! Изпращаме към теб само положителна енергия. Развълнува и отключи към добро много майчини сърца! Обичаме те ! Стискаме ти палци ! А когато сме много ще победим !!!

Back to top button