Хасково

Комисии попълват протоколи преди края на изборния ден, активността стигна 42%

Комисии41.97% стигна избирателната активност в община Хасково към 16 часа, съобщиха за Haskovo.info от общинската избирателна комисия.

Така на балотажа вече са гласували 34 182 избиратели. За сравнение към 17 часа на първия тур бяха гласували 44.36% от избирателите.

КомисииВ секции 41, 42 и 44 в хасковското училище „Никола Вапцаров“ комисиите започнаха да попълват протоколите си близо 3 часа преди края на изборния ден. Те обясниха, че са попълнили само заглавните страници с имената на членовете на комисията, а не с резултатите. Направили го за да спестят време. На място пристигнаха представители от ОИК.

След заседание от общинската избирателна комисия решиха да анулират вече попълнените протоколи. Това няма да е проблем, защото всяка комисия има по две белови на протоколите си, обясниха от комисията.

Сега от ОИК проверяват още два подобни сигнала в хасковски секции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button