Хасково

Беливанов: Хасковлии повярваха в промяната. Иванов: Това е полицейска вакханалия

Радост в щаба на ГЕРБ„Хасковлии повярваха в промяната. Те видяха нашата визия за града и общината и избраха“, каза в първият си коментар след изборната победа Добри Беливанов.

Той допълни, че признава това което е направено, но предстоят още много нови неща.

„Първата ми задача след влизането ми в общината ще бъде да я отворя за хората. Всеки да се чувства добре дошъл и ще бъде посрещнат с усмивка от служителите“, допълни Беливанов.

Първият коментар на досегашния кмет Георги Иванов бе, че изборите са били полицейска вакханалия. От неговия щаб вече са сезирали за това европейските институции.

Иванов каза още че категорично ще остане в общинския съвет, където бе избран за местен парламентарист. Клетвата ще е на 10 ноември. Той допълни, че ще се занимава и с бизнеса си, заедно със своите синове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гошо
Гошо
02.11.2015 9:50 9:50

Безработен Кмет, пасе КРАВИ в центъра!

Анонимен
Анонимен
02.11.2015 9:55 9:55

Добрии,Добри има една приказка,ха пръдльо,ха пръдльо… повярвали в промяната,промяна каква промяна,МУТРЕНСКА ли,в още по голямото крадене ли?
И С Т И Н А Т А Добри е че хората не искат УЗУНЖОВСКАТА мастия та затова иде реч Беливанов,затоваа…

Анонимен
Анонимен
02.11.2015 10:42 10:42

Тя цялата ни държава е полицейска, Хасково не прави изключение. Най- накрая с големи родилни мъки Герб се докопа до властта. Тежко на всички!

fori
fori
02.11.2015 15:26 15:26

kade ni e vodata Kmete ili niakade ew zamete . Ot 1 den edno nroblem za posledniy bezbroy.

Back to top button