Хасково

Полицаи и пожарникари протестират втори ден в Хасково

ПротестБлизо стотина полицаи, подкрепени и от пожарникари се събраха на нов протест пред Районно управление в Хасково.

Протестиращите започнаха да се събират в 12.30 часа. Тези, които бяха на работа се включиха по време на обедната почивка до 13 часа. Останалите останаха пред полицията. Към тях се присъединиха и полицаи от Димитровград.

Протест Те изчакваха резултатите от срещата на синдикалистите с вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. В зависимост от решенията в София ще стане ясно дали и днес ще бъде затворена автомагистрала „Марица“.

Haskovo.info припомня, че вчера стотици униформени от Хасково и Димитровград протестираха пред полицията в областния град. В късния следобед част от тях затвориха за кратко и магистралата при пътния възел между Хасково и Димитровград.

Протестите на полицаите са в цялата страна и са срещу готвените промени в закона, с които им се орязват социалните привилегии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
семкаджия
семкаджия
04.11.2015 16:06 16:06

ся поне имат извинение да стоят пред полицията и да люпят семки хахаха

ЧЕНГЕ
ЧЕНГЕ
05.11.2015 7:13 7:13

ЕВАЛА НА БОГОМИЛ БОНЕВ ЗА ДУМИТЕ И АПЕЛА КЪМ ПОЛИЦАИТЕ НЕ ГИ ПАЗЕТЕ ПОЛИТИЦИТЕ КОГАТО НЯКОЙ ДРУГ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА,ЗАТУЙ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ЗАЩОТО МИСЛЕНЕТО И ПСИХОЛОГИЯТА НА БЪЛГАРИНА Е ИЗМЕКЯРСКА И СИ ГЛЕДАТ ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ,И ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПОЛИЦАИ КОИТО СЕГА ПРОТЕСТИРАТ УТРЕ ЩЕ ПАЗЯТ ПОЛИТИЦИТЕ И ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ,!!!!

Back to top button