Хасково

Глобяват двама пушачи в кафене, откриха нов случай на туберкулоза

Цигари, архивДвама пушачи са хванати от инспекторите в хасковско кафене през миналата седмица, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

При проверка двамата мъже са били засечени да пушат на закрито. Съставени са им актове, като те най-вероятно ще бъдат глобени с по 300 лв.

Последно инспекторите глобиха клиент с цигара в харманлийско кафене.

Нов случай на туберкулоза е регистриран през изминалата седмица в Хасковска област, съобщават от Националния център по обществено здраве и анализи. Новооткритите случаи в страната са общо 24.

В региона има още един с вирусен менингит при три за страната, двама с остър вирусен хепатит, 12 със стомашно-чревни разстройства, 11 с варицела и седем със скарлатина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СИГНАЛ
СИГНАЛ
09.11.2015 16:39 16:39

тия в РЗИ Хасково дали изобщо си вършат работата май вземат пари за да стоят само.ВИЖТЕ АВЕНИУ ПУШИ СЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО

Жоро
Жоро
09.11.2015 17:39 17:39

Там ги пази оня Лешниковски цървул Тянко. Постоянно му пълнят торбата с продукти и той гледа винаги на другата страна.За това го изгониха от Агенцията по храните.

Непушач
Непушач
09.11.2015 19:08 19:08

Не знам защо се обявяват телефонни номера, на които да сигнализираш при нарушение,като никой не отговаря на тях след 17.00. Лично съм пробвал да звъня и познайте дали вдига някой. Ами какво ще кажете за ресторант Орфей, а там как се пуши, то и затова има работа ресторанта. Ако не се пуши никой нямя да отиде. Това е загубен народ, без никакви ценности, а тези който трябва да спазват за реда никакви ги няма. Една глоба от 5000 лева за собственика да видим дали изобщо ще има пепелник в заведението, и дали ако някой запали дали нямя първи да се обади на РЗИ.

Back to top button