Хасково

Трендафилова и Консулов са новите замкметове, не са ясни ресорите им

ЗамкметовеМилена Трендафилова и Евгени Консулов са новите заместник кметове в община Хасково.
Договорите им са подписани вчера от кмета Добри Беливанов и от днес влизат в сила, съобщиха за Haskovo.info двамата замове.

Досега Консулов е работил 8 г. като одитор по многонационални проекти. Той е с икономическо образование – бакалавър е по прогнозиране и планиране на икономическите системи и магистър по управление на международни проекти.

Милена Трендафилова идва от областна администрация, където бе директор административен контрол, магистър е по публична администрация.

Все още не са ясни ресорите на двамата замкметове, като най-вероятно те ще съчетават по няколко области. По думите на Консулов предстои преструктуриране в администрацията и създаването на звено за работа с европроекти.

Трендафилова и Консулов бяха в предизборния щаб на Добри Беливанов от самото начало.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.11.2015 10:43 10:43

пише се зам.-кмет

svetoslava
svetoslava
10.11.2015 18:29 18:29

Гласувах за ГЕРБ с огромна надежда за промяна. Но съм много разочарована. Как може тези двамата да са заместник кметове. Тази жена е неквалифицирана, незнае 2 и 2 колко е. Пълна некадърница. А за този нямам думи. Как може от цяла партия да сложат тези смешници. Имаше къде Къде по достойни хора от партията . Ужас. Милена Трендафилова- гледай да не посрамиш партията .

Анонимен
Анонимен
10.11.2015 19:42 19:42

цирковете тепърва започват, миналия петък бе само началото

Име
Име
14.11.2015 15:45 15:45

Цирковете на бившия кмет продължават

Back to top button