Регион

Осъдиха шофьор с рекордните близо 5 промила, опел се натресе в две коли

Дрегер, илюстрацияНа две години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срод е осъден шофьор, причинил катастрофа след рекордно количество изпит алкохол. Дяко Василев ще плати и глоба от 500 лева и три години няма да кара кола, постанови районният съд в Харманли след споразумение между шофьора и прокуратурата.

Василев е заловен на 22 октомври край Славяново с концентрация 4,74 промила алкохол в кръвта. Той шофирал мъртво пиян след като преди 4 години вече е бил осъден за подобно действие. Тогава е карал с 1,2 промила.

18-годишен шофьор на Опел Астра е катастрофирал снощи на харманлийската ул. „Васил Левски“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал около 22.40 часа, когато заради несъобразена скорост, младежът загубил контрол и се ударил в паркиран Опел Фронтера, който пък се блъснал в паркиран пред него Деу Нексия.

18-годишният шофьор е с контузия на челото, а возещият се до него 20-годишен харманлиец е с контузни рани по главата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button