Регион

Димитровградчанин тапицира джип с цигари, грузинец граде пиячка

Цигари, архив116 стека контрабандни цигари откриха в луксозен хасковски джип „Land Rover Range Rover“, шофиран от димитровградчанин митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Джипът е влизал в страната от Турция, а шофьорът и пътниците в него заявили, че нямат нищо за деклариране.

Митничарите обаче селектирали джипа за щателна проверка, при която открили, че на различни места в естествените кухини на луксозното возило са укрити 1160 кутии цигари от различни марки, всички без акцизен бандерол. Установено е, че цигарите са собственост на водача на автомобила М. Б. от Димитровград.

През последните две денонощия митничарите на „Капитан Андреево“ са задържали общо 83 720 цигари без бандерол.

Вчера хасковските полицаи иззеха безакцизен тютюн. Те са извършили проверка в частен дом на улица „Акация“ в областния град. В жилището, обитавано от 24-годишна жена е намерен 200 кг. нарязян сух тютюн без бандерол, предаден с протокол.

Вчера полицаите са задържали 38-грузинец, който е хванат да краде 2 бутилки алкохол и енергийна напитка в свиленградски хирмаркет. Неизвестно лице пък е проникнало в читалище в тополовградското с. Орлов дол след разбиване на входната врата и е откраднало уредба и 2 тонколони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасково
Хасково
10.11.2015 16:50 16:50

Предлагам всяка кола която влиза да минава скенер …

Back to top button