Хасково

29-годишен бере душа след катастрофа с ТИР, двама ранени при сблъсък в Харманли

Катастрофа29-годишен харманлиец е с опасност за живота след катастрофа на автомагистрала „Марица“ съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал около 1:30 часа тази нощ. Харманлиецът е бил спрял Фиата си на пътното платно и е пометен от камиона Скания, управляван от 28-годишен хърватин.

От удара харманлиецът е с множество счупвания по цялото тяло, хематом на главата и перфорация на белия дроб, настанен е в ОАРИЛ на хасковската болница.

Тази сутрин в Харманли катастрофираха две коли, като има двама ранени. Със съмнения за счупен таз е млада жена, а с наранявания по главата е мъж. Двамата са настанени в МБАЛ-Хасково.

Друга катастрофа е станала вчера сутринта на кръстовището на харманлийските улици „Алеко Константинов“ и „Никола Петков“. 38-годишна шофьорка на лек автомобил Мини Купър не е спряла на знак „Стоп“ и е отнела предимството на движещ се по път с предимство лек автомобил Фолксваген, шофиран от 54-годишен мъж от града. От удара е пострадал харманлиецът, който е с натъртване по тялото, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Шофьор без книжка вчера е подкарал в Хасково Фолксваген спрян от движение. Движейки се с несъобразена скорост хасковлията е загубил контрол над колата, навлязъл е в лявата лента и се е ударил в насрещно движещ се Фиат, шофиран от 30-годишен мъж от с. Тънково. При инцидента няма пострадали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button