Хасково

ВиК влезе с полиция във фирмения имот за отстраняване на аварията

ИлюстрацияПреди обяд от ВиК-Хасково влязоха с полиция в имота на фирма „КС Логистикс“ за да отстранят авария на магистрален водопровод, който захранва голяма част от Хасково.

Haskovo.info припомня, че вчера майсторите на водното дружество не можаха да стигнат до аварията заради забрана от фирмата да влизат в имота й. От „КС Логистикс“ обясниха, че държат двата магистрални водопровода да бъдат изместени от терена им, защото са амортизирани и аварират често като заливат 20% от имота. Компанията заяви, че не иска да се работи на парче, а проблемът да бъде решен кардинално.

От ВиК обясниха пред Haskovo.info, че днес се е получила заповед от кмета на общината Добри Беливанов, с която на ВиК да се осигури достъп до аварията, която застрашава от безводие хасковски квартали. В нея пишело, че при отказ на фирмата да я изпълни, влизането на майсторите трябва да стане с полиция, което е и факт.

Проблемът в тръбата вече е локализиран, аварията ще бъде запушена със скоба и до 15 часа работата ще приключи, допълниха от ВиК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button