Хасково

Подариха 55 екипа на шампиони и медалисти от Спортното

СпортнотоС 55 екипа бяха зарадвани днес шампионите и медалистите от хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

СпортнотоИнициативата е на хасковския депутат Борислав Иглев. Спортните екипи пък бяха подарени на талантите от съветниците от групата на „Народен съюз, ВМРО-БНД, БДЦ“ в местния парламент Александър Калемджиев и Марин Пантов. Двамата поздравиха младите спортисти и техните треньори за отличните им резултати.

Калемджиев и Пантов се ангажираха да предложат в общинския съвет отпускането на 10 стипендии за най-добрите спортисти в училището. Те най-вероятно ще са годишни и се изчаква сформирането на комисията по спорта в общинския съвет.

СпортнотоДиректорът на Спортното Силвия Тенчева благодари за жеста и припомни, че наскоро Иглев е дарил премия на 7 от шампионите на училището. Дарителите пък се ангажираха да продължат да помагат на Спортното, което беше посрещнато с бурни аплодисменти.

Сред гостите бе и Янко Йорданов, който от 11 ноември е назначен като временно изпълняващ длъжността експерт за спорта в областите Хасково и Кърджали.

Веднага след края на официалната част тенисистката Виктория Желева и тежкоатлетът Христо Сотиров се превърнаха в манекени и демонстрираха получената екипировка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
komentator
komentator
18.11.2015 18:34 18:34

Bravo!!!Tova e chudesno!Trqbva da se podkrepqt decata!Tova momiche s rijavata kosa sluchaino da ne e dushterq na cherveniq?Strashno mnogo mu prilicha

Back to top button