Хасково

Нешка Робева води в Хасково Ибряма и московски цигански ансамбъл

Нешка РобеваЗа юбилейното си национално турне трупата на Нешка Робева е подготвила уникален спектакъл със специалното участие на московския цигански ансамбъл „Руска Рома“ и Ибряма с неговия оркестър.
 
Само зрители от 11 български града ще могат да се насладят на атрактивния концерт – спектакъл. Вече 15 г. шоуто на Нешка Робева изпълва със възторг своите почитатели. В Хасково концертът е на 25 ноември.
 
Програмата на шоуто ще включва избрани моменти от всичките 15 спектакъла, създавани през годините от Нешка Робева, като в композицията ще бъдат вплетени и изпълненията на оркестъра на Ибряма и „Руска Рома“. Ансамбъл е добре познат на българската публика през последните десет години. Неговите многобройни гостувания го превръщат в любимец на всички поколения българи. 
 
Спектакълът ще гостува и в Свиленград на 27 ноември.
 
Билетите за спектаклите вече са в продажба в мрежата на Ивентим.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
оркестрант
оркестрант
19.11.2015 9:38 9:38

Не се наяде номенклатурата дърта! Нешка, та Нешка! Що не води оркестъра на националното радио, ами оркестъра на Ибряма?! У, да е…а и наглата номенклатура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ех, дороги
Ех, дороги
19.11.2015 11:28 11:28

Нешка стана за смешка. Забрави ли си, когато подкрепяше Бареков. Интереса клати феса. Такива са си старите номенклатурчици. Но на хората не им е къса паметта. „Никой не е забравен, нищо не е забравено“

Анонимен
Анонимен
19.11.2015 16:02 16:02

bravo na robeva. velikolepna.derzai.

Back to top button