Хасково

Арестуваха четирима инспектори от ДАИ за взимане на подкуп

ДАИ, архивЧетирима служители на „Автомобилна администрация“ – Хасково са задържани за взимане на подкуп, съобщават от прокуратурата.

 

Постъпил е сигнал за един от служителите, че е поискал и получил подкуп в Свиленград по време на проверка. Последвала е спациализирана акция на полицията и ДАНС, при която са задържани инспекторите Даниел Х., Вихър В., Константин В., Димитър М.

При претърсване и обиск в служебните и личните им автомобили, както и в довомете на четиримата са иззети значителни суми в лева и чуждестранна валута, благородни метали и документи.

Вече са разпитани свидетели, които пред съдия са потвърдили искането и получаването на подкуп от инспекторите.

Haskovo.info научи, че според предварителните данни шофьори на товарни автомобили са плащали между 20 и 50 евро на инспекторите, за да избегнат проверките на пътя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лефтеров
Лефтеров
19.11.2015 11:49 11:49

Всички са за кафеза.Огледайте и старите служители,които само сменят шефовете,а те си стоят,като от време на време и те командват.

Бранденбург
Бранденбург
19.11.2015 15:03 15:03

Ако правилно съм разбрал,четейки между редовете, то става дума да Сапунджиев,който прави свирки на всеки началник и му се кълне във вярност.

Анонимен
Анонимен
19.11.2015 18:54 18:54

Ам БАТ Данч0 изпитващия ко праи

даи
даи
22.11.2015 16:53 16:53

какво ще кажете за Милушев, на кого се отчита в София-може би на Влади Колев

Back to top button