Регион

17 на изпит за куче придружител и защита в Димитровград

Изпит10 кучета, основно германски овчарки, се явиха на днешния изпит за куче придружител в димитровградския международен киноложки център „Марица“.

ИзпитСред тях имаше и участници от Румъния, както и наблюдатели от Гърция и Турция. Водач на една от немските овчарки бе и 23-годишната Габриела Димитрова от Любимец, която е редовен участник на подобни форуми. Кучетата на Габриела пък имат множество отличия от национални и международни киноложки изложби.

Следобед в центъра в парк „Марица“ ще се проведе и изпит за защита, в който има 7 участници. Вчера имаше изпитания за следа и послушание.

Организатори на проявата са както международният киноложки център, а така също и киноложкото дружество „Тракия“ с председател Георги Апостолов – Гопи и община Димитровград.

За призьорите са осигурени купи и много награди от спонсорите на проявата.

Изпит   Изпит

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button