Хасково

Ръководството на палатата с плакети от областния управител

ПлакетиПредседателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и шефът на Хасковската палата Янчо Янев получиха почетни плакети от областния управител Станлислав Дечев.

Това стана на юбилейната среща по повод 120 г. от основаването на Българската търговско-промишлена палата. Плакетът на областна администрация се връчва заради големите заслуги на бизнес организацията за развитието на областта.

„Благодарение на съвместната работа на Българската търговско-промишлена палата, в частност на Хасковската палата и областна администрация – през годините са осъществени много ползотворни инициативи. С вас ние реализираме една изключително важна част от държавната ни политика – осигуряване на възможности за развитие на бизнеса и икономиката на областта, работни места, подобрен стандарт и достоен живот на хората“, каза в приветствието си Дечев.

На юбилейната среща присъстваха кметовете на Хасково и Димитровград Добри Беливанов и Иво Димов, кметът на Първомай Ангел Папазов, представители на бизнеса и институции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button