Хасково

Фондация от Кьолн праща помощи на бежанските центрове

ИлюстрацияВсички обитатели на центъра за бежанци в Харманли ще бъдат подпомогнати с горни облекла за деца и възрастни, завивки и спално бельо. Дарението пристига от госпожа Хилдегард Кнох-Вил от германския град Бергиш Гладбах край Кьолн.
 
Няколко години подред немската фондация прави големи кампании за набиране на дарения за български деца, лишени от родителска грижа и за възрастни хора. Тази година, обаче с оглед на бежанската криза и съпътстващите я проблеми дарителите  организират кампанията, насочена и към бежанците в България.
 
В София екипът на сдружение „Съвет на жените бежанки в България“ заедно с  доброволци сортираха топли, зимни мъжки дрехи и обувки, предоставени  от същата  фондация. Пратката е предназначена за бежанците, настанени в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button