Хасково

Отбелязаха Международния ден на хората с увреждания в Хасково с концерт

КонцертМеждународният ден на хората с увреждания – 3 декември бе отбелязан с концерт в хасковския Младежки център.

КонцертВ програмата се представиха групата за народни песни от хасковския клуб на инвалида, дуетното изпълнение „Мръсни танци“ на Кристина Григорова и Атанас Калинов, група „Хасковски бисери“, песни от Кристина Григорова и Тонка Колева, музикален поздрав от учениците от ОУ „Христо Смирненски“, дует „Огнени ритми“.

КонцертПриветствие в началото на концерта направи заместник-кметът Милена Трендафилова.

Сред официалните гости бяха: директорът на „Социално подпомагане“ в Хасково Петя Ангелова, началникът на отдел „Закрила на детето“ Зара Костадинова, главният експерт в Бюрото по труда Вартухи Хачикян, председателят на Съюза на Концертслепите в Хасково Георги Желев, председателят на районната организация на глухите Кристина Григорова, председателят на общинската организация на съюза на инвалидите Милка Костова, председателят на сдружение „Диабет 2012“ Милка Кънчева и председателят на съюза на диабето болните Христина Мантарова.

След края на концерта за гостите имаше подготвени Коледни подаръци.

Над 400 са само децата с увреждания в Хасково, а хората с нарушено зрение в общината са около 300.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button