Спорт

„Раковски“ падна от волейшампионките, приема „Левски“ на студентския празник

ИлюстрацияНовакът в женското волейболно първенство „Раковски“ загуби тази вечер гостуването си на шампиона „Марица“ в Пловдив с 0:3.
 
Младите волейболистки на старши треньора Петър Ташев отстъпиха в негово отсъствие с по 14:25 в първите два гейма и 16:25 в третия. Ташев е на събрание в Бургас, но коментира за Haskovo.info, че тази загуба не е фатална, защото нашите играят с топ отбор в първенството. За предстоящото домакинство срещу „Левски“ Ташев заяви, че отборът ще играе на максимум и се надява да се получи нещо.
 
Haskovo.info припомня, че в предишното си гостуване димитровградчанки записаха и първата си победа в шампионата с 3:2 над „Славия“.
 
Навръх студентския празник – 8 декември от 18 часа „Раковски“ посреща в зала „Младост“ временния лидер в първенството „Левски“ (София).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button