Хасково

Роми чупят стъклата на автобуси, нелегалните таксита се активизираха

ИлюстрацияАтаките на роми, които хвърлят камъни по автобусите на градския транспорт в Димитровград, са зачестили през последните месеци, алармираха пред Haskovo.info шофьори на фирма „Чавдаров“.

Нападателите се криели зад автобусните спирки най-често в кв. „Марийно“ и при приближаването на автобуса започвали да го замерват с камъни. На няколко пъти вече имало и счупени стъкла.

„Нападенията са няколко пъти месечно и вече съм звънял на полицията да изпращат патрулки в квартала. Имах подобни случаи и в кв. „Изток“. Там счупиха странично стъкло на автобус и казах на кметския наместник да съберат пари за ново стъкло или ще им спра рейсовете. След няколко дни ми донесоха 120 лв.“, разказа  шефът на фирма „Чавдаров“ Деан Георгиев.

Превозвачът иска и среща с кмета Иво Димов заради активизирането на нелегалните таксита. Георгиев е изчислил, че заради тях губи по около 10 000 лв. месечно. Такситата отмъкват пътници както по линията Хасково – Димитровград, а така също и от градските курсове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ААА
ААА
05.12.2015 18:45 18:45

МАЧКАЙ БАКШИШИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

Back to top button