Хасково

24-годишен сириец без книжка катастрофира в Харманли

Илюстрация24-годишен сириец без книжка е катастрофирал в петък вечерта в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал кръстовището между улиците „Алеко Константинов“ и „Никола Петков“. Сириецът, живеещ в Стара Загора, е управлявал лек автомобил Хонда, собственост на друг сириец, живеещ в Харманли. Мъжът не е спрял на знак Стоп и е ударил странично в предната част лек автомобил Фолксваген, шофиран от 32-годишна харманлийка, който се е движил по път с предимство.

След това сириецът се е ударил в тухлена ограда на дом. От удара, сирийският водач е с контузна рана на главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

17-годишен младеж пострада при инцидент. Неправоспособният харманлиец, в събота в 14:30 часа подкарал мотоциклет Ямаха без регистрационни табели по улица „Никола Петков“ в града. Поради несъобразена скорост с пътните условия е загубил контрол и е паднал на платното. От удара е със счупено бедро на левия крак.

Рано тази сутрин на бензиностанция в Харманли е станала катастрофа с лек автомобил Пежо, управляван от 27-годишен жител на града. При проверката се е установило, че водачът шофира след употреба на 1.63 промила алкохол. Мъжът шофирал и с влязло в сила наказателно постановление.

В събота харманлийските полицаи са хванали сириец с Мерцедес без книжка. 26-годишен хасковлия е в ареста за шофиране с 1.31 промила, а в свиленградския арест е друг водач, шофирал с 1.52 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button