Хасково

Елхи до 65 лв., китайска украса и красиви кукли на базара в Хасково

БазарПовечето от търговците на Коледно-новогодишния базар в центъра на Хасково вече отвориха дървените къщички.

БазарНа базара се предлагат изкуствени елхи на цени от 2 до 65 лв., китайски играчки за украсата им от 30 ст. до десетина лева, шапки и ръкавици от 4 до 10 лв., всевъзможни сувенири до 8 лв., кукли по 12 лв.

Има още търговци на ръчно изработени бижути, кукли, декорации и сувенири. Сред тях са хасковлийките Миглена Василева и Дима Димова. Младите дами са на базара за първи път и се надяват техните произведения да породят интерес. Те са на цени от 2 до 35 лв. и още от самото начало привлякоха вниманието на хасковлии.

За базара се монтирани 20 дървени къщички и три шатри. Той ще продължи до 8 януари. Изискването е там да се предлагат само коледни и новогодишни подаръци, като хранителни стоки се забраняват, с изключение да дребни пакетирани захарни изделия.

Базар   Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button