Хасково

Бой за момиче пред ФСГ вкара ученик в болницата

ГимназияБой за момиче се е разразил на голямото междучасие днес пред хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“, потвърдиха за Haskovo.info от полицията.

Две момчета от друга гимназия са пристигнали на междучасието пред Икономическия и е станало спречкване с деветокласник от ФСГ. В основата на разпрата била момиче, като нападателят от ПГТ „Александър Паскалев“ ударил момчето от Икономическия.

От удара ученикът паднал, а от гимназията веднага повикали полиция и Бърза помощ. Нападателят е в полицейското управление и е разпитван.

Раненото момче е настанено в неврохирургия на хасковската болница. Той е със съмнение за леко комоцио, но живота му не е в опасност. Ученикът е в съзнание, контактен е, но не си спомня момента на инцидента, съобщиха от болницата.

Директорът на ФСГ Цанко Цанков заяви, че пострадалото момче е един от отличниците на гимназията и винаги е бил за пример. Вече е имало среща и с неговите родители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Anonimna
Anonimna
08.12.2015 19:01 19:01

Da tova ne e purviq ili vtori boy az sam bila bita zaradi momche ot 10 momicheta pred uchilishte biha me do kruv i nakraq prosto preduprediha vaprosnite momi heta …Jalko …..

Anonimna
Anonimna
08.12.2015 19:02 19:02

I sam prisustvala na mnogo drugi

кики
кики
08.12.2015 20:07 20:07

Абе тоз полуидиот, дето се води директор на ФСГ няма ли най-после да му бият шута, само на млади учителки налита, учениците не го интересуват.

.....
.....
09.12.2015 0:19 0:19

Ami ne e za parvi pat da se biqt pred ikonoma 😀

Ало РИО
Ало РИО
09.12.2015 19:06 19:06

Ало РИО къде спите бе. Бре Ванка – кога ще тропнеш с крак и ще наложиш на директорите на училища да си гледат работата. В училище за всичко учителите изкарвате виновни. Събират се експерти и директорки на шу-шу му-шу в инспектората, мъдрят едни върховни простотии и ги спускат за изпълнение. Подлоги сте вие на МОН София. Нищо не смеете да решите, да поемете отговорност за каквото и да било. Пък наред мачкате и злословите за учителите. Пък назначения как правите – жална му майка на образованието в града. Какъв пример сте вие бе – ми то по зян и от ученическите интриги и боеве сте!

Back to top button