Хасково

Медицинският избухна за студентския празник с хора и тостове на екс

ПразникСтудентите от хасковския Медицински филиал на Тракийския университет се веселят тази вечер на студентския си празник в ресторант на Кенана.

ПразникВ празника се включи половината випуск от близо 300-те следващи в специалностите медицинска сестра и акушерка. Към тях се присъединиха и 15 преподаватели.

Четвъртокурсничката при медицинските сестри Веселина Стойкова има двоен повод за празнуване, защото чества и рожден ден. Основни организатори на студентското веселие пък са Донка Георгиева и Магдалена Стоименова.

След като подгряха с няколко актуални денс парчета, студентите и преподавателите започнаха със забавните игри. В първата те бяха разделени на два отбора, като целта бе да се изпие чаша бира на екс.

Последваха кръшни хора и много веселие, а купонът ще продължи до сутринта в хасковските нощни клубове.

Haskovo.info припомня, че на 1 декември се дипломира първият випуск на Медицинския, като 15 вече работят в МБАЛ-Хасково.

 

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Shaq
Shaq
09.12.2015 6:12 6:12

Медицинския „брат“ с костюма и белите маратонки кой е? Да ида да ми вземе кръв за био-панел…

Back to top button