Хасково

121 се дипломираха от УНСС и хасковска мис на церемонията

Дипломиране121 бакалаври и магистри получиха днес дипломите си от Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

ДипломиранеОсновната част от тях са от Хасково и София. Първенец на випуска при бакалаврите е софиянецът Илия Илиев в специалност „Икономика“ с успех отличен 5.80. Той е на 42 г., не е семеен и вече работи като застрахователен брокер в столицата. Илиев заяви, че Хасково е много красив град.

ДипломиранеИванка Костадинова е с 5.60 в специалност „Бизнес администрация“, по 5.50 в същата специалност при магистрите имат Есмерай Халил и Русалина Русева.

Първо дипломите си в аулата на центъра получиха бакалаврите в специалност „Икономика“, които са 43. Сред тях бе и 23-годишната хасковлийка Мирослава Колева. За да я поздравят с успешното дипломиране на церемонията бяха нейната сестра Кристияна Колева и Джулия Трендафилова – „Мис Хасково 2011“.

ДипломиранеДвете красавици пък са 4 курс в УНСС-София, съответно в специалност „Аграрен бизнес“ и „Национална сигурност и отбрана“.

Последва връчването на дипломите на бакалаврите от „Бизнес администрация“, които са 23 и магистрите от „Счетоводство и контрол“ – 30, „Бизнес администрация“ – 10 и „Публични финанси“ – 15.

Всички бяха приветствани от директора на центъра доц. Живко Драганов, заместник-ректорът проф. Веселка Павлова и преподавателят по „Стопанска история“ доц. Пенчо Пенчев.

Дипломиране  Дипломиране 
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Piqnkov
Piqnkov
11.12.2015 19:28 19:28

Дидо, спри да ни занимаваш вече с някаква бивша миска, майка й, нейните котки и твоите мераци към тях. Тук новината е съвсем различна, какво пак намеси миската на снимките има и други хора, които заслужават да бъдат отбелязани, а ти на първата снимка си сложил бившата миска, че чак и годината на „кУронясване“. Ставаш смешен, ти новинар ли си или махленска клюкарка? ЧЕСТИТО НА ЗАВЪРШИЛИТЕ И УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ !

ZZZZ
ZZZZ
14.12.2015 13:19 13:19

Когато пишете статии, моля фокусирайте се върху главната идея, не я разсейвайте с рекламите си за някаква бивша, отдавнашна „Мис“ и сестра и, които дори не са част от това.
Проверявайте информацията, която публикувате! Явно бакалаври завършват като магистри на церемонии.

Back to top button