Регион

Шофьор без книжка падна в река, ранени са три деца

Илюстрация38-годишен шофьор без книжка от с. Върбово е катастрофирал тежко снощи на пътя между неговото село и Тънково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Малко преди 22 часа мъжът е подкарал лек автомобил Хонда с несъобразена скорост. На десен завой е загубил контрол и е паднал в корито на река. От удара е пострадал 13-годишният му син, който е с тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка, с опасност за живота и е транспортиран в УМБАЛ-Пловдив. Другият му 17-годишен син е със счупена дясна ръка, а 16-годишният племенник на водача е с наранявания по главата.

Шофьорът е с натъртване на гръдния кош, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

62-годишна шофьорка от Хасково също е пострадала при катастрофа. Снощи в 18,30 часа на кръстовището между булевард „Раковски“ и ул. „Дунав“, жената е шофирала лек автомобил Мицубиши и движейки се по булеварда е завила наляво, при което е отнела предимството на движещ се лек автомобил Фолксваген с водач 36-годишен мъж от кърджалийското село Долна крепост. От удара, жената е с натъртване на таза и гръдния кош.

Тази сутрин в 1 часа в село Иваново, 29-годишен харманлиец е шофирал лек автомобил Фолксваген с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е блъснал в бетонен стълб. От удара е с контузна рана на главата.

Три бързи производства срещу пияни водачи са образувани през денонощието. В арестите на Димитровград, Хасково и Свиленград са задържани трима мъже шофирали с 2,06, 2,46 и 2,15 промила алкохол. В харманлийския арест е задържан 40-годишен мъж, който е управлявал колата си без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button