Хасково

Задигнаха каса с 50 000 лв. от димитровградска фирма

ИлюстрацияНезакрепена каса с около 50 000 лв. е била открадната миналата нощ от офис на димитровградска фирма, съобщават от полицията.

Сигналът за липсата на касата с голямата сума е подаден в димитровградската полиция вчера сутринта.

Крадците са проникнали в офиса на ул. „Бузлуджа“ след разбиване на прозорец. Металната огнеопорна каса е с размери 50/50/90 см.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Вчера е станала кражба от кафене на ул. „Прохлада“ в Хасково, откъдето са отмъкнати 25 лв. на монети. Взломна кражба е станала и на свиленградски цех за колбаси, откъдето са задигнати 110 лв. Крадци са влезли и в апартамент в кв. „Изгрев“, откъдето са взели 6 бутилки алкохол, две флашки, законен пистолет с пълнител, ловна пушка и патрони от каса.

Мъж и жена от пловдивското село Скутаре са задържани за кражба. Вчера в полицейския участък в Симеоновград е получено съобщение от 85-годишен мъж от село Тянево, че в края на миналия месец в дома му дошли двамата с искане да закупят къщата и да направят ремонт на водостоците. След като си тръгнали, собственикът установил, че му липсват 1300 лв. След проведени издирвателни действия, в срок за 24 часа са задържани познатите на органите на реда мъж и жена на 40 и 36 г.

50 грама марихуана иззеха хасковските криминалисти от жилище на ул. „Ятак“, ползвано от 54-годишна жена. Двама старозагорци са задържани за съхранение на дрога. Вчера на паркинг на булевард „Съединение“ в Хасково те са проверени от местните криминалисти. В тях са открити 15 грама марихуана и пликче с амфетамин. Проверен е и лекият им автомобил Опел, в който намират още 300 грама марихуана. Двамата 33-годишни мъже са задържани по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button