Хасково

КАТ възстановява регистрацията на автомобили от вторник, приемат по 100 коли дневно

ИлюстрацияКАТ-Хасково възстановява регистрацията и пререгистрацията на автомобили от 15 декември, съобщават от полицията.

Ще бъдат извършвани услуги по първоначална регистрация, транзитна регистрация, промяна на номер, прекратяване на регистрация и други.

Предвидено е от 15 декември да се работи с максимално натоварване от 100 автомобила на ден. Приоритет ще бъдат колите без налични регистрационни табели.

От Пътна полиция призовават гражданите с валидни транзитни номера или с постоянни национални табели от други области, да изчакат до края на годината, докато бъде нормализиран процеса по регистрация.

Haskovo.info припомня, че регистрацията на автомобили не се извършва от 20 ноември. Липсата на номера в цялата страна е заради обжалване на обществената поръчка за изработката им. Регионалната дирекция на МВР в Хасково обяви нова обществена поръчка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.12.2015 16:53 16:53

Пълна тъпотия,това не е обжалване това е съботаж…Този който обжалва мислил ли е за хаоса който се създаде,това е умишлено за мен.Глупоста и порстотията няма ли да свършат вече.Обжалвал защо?

stealth
stealth
12.12.2015 19:51 19:51

Дали е саботаж или не, няма как да знаем, но явно хората, които е трябвало да пуснат поръчката са закъснели и са изпуснали сроковете… и всичко спира. Нещо нормално за нашата държава 🙂

Back to top button