Хасково

Дядо Лозко е в неизвестност цяла седмица, близките му продължават да го търсят

Издирван84-годишният Лозю Желев Русев, който изчезна на 7 декември, продължава да е в неизвестност.

Той е среден на ръст с кафеви очи, побеляла коса с напреднала степен на оплешивяване, придвижва се с метален бастун. Облечен е с дънки, карирана риза, есенно бежово яке и кафеви обувки, носи черна зимна шапка, тип ушанка. Човекът е контактен и адекватен.

През последната седмица семейството му опитва всячески да разбере какво се е случило и да си обясни мистериозното изчезване.

„Успяхме да се сдобием със записи от две различни охранителни камери, с които дядо Лозко се забелязва по обичайния му маршрут в посока вилна зона в кв. „Куба“. Вижда се как е бил облечен в деня на изчезването му, а също така и колко енергично е вървял. Създадохме страница във Фейсбук Издрива се дядо Лозко, за да стигне нашият апел към повече хора. На страницата публикуваме видеата, които сме открили, нашите хипотези и призоваваме хората да споделят с нас дори и най-незначителната информация по случая. Не искаме нашият дядо да бъде поредният безследно изчезнал в черните статистики на нашия град, за които се писа в средата на тази година“, казват роднините на дядо Лозко.

Близките на Лозю Русев се обръщат с апел към всеки, който има информация за него да се обади и на телефон 0887 738 334.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button