Хасково

Слаб интерес към новите по-скъпи винетки в Хасково

ВинеткиСлаб е интересът на шофьорите към новите винетки за 2016 г. в Хасково. До 11 часа в централната поща например никой не си бе купил стикер.

В Областно пътно управление пък продажбата се очаква да започне от обяд. Винетки има и по бензиностанциите. Те се продават и в 42 пощенски станции в Хасковска област.

ВинеткиДнес е първият ден, в който са в продажба новите по-скъпи винетки. Те са с по-ярък дизайн и по-лесно разпознаваеми от контролните органи. За фон са използвани архитектурно-исторически паметници като Шипка и Рилския манастир.

От 10 декември влезе в сила новата с 30 лв. по-скъпа цена на годишната винетка за леки и товарни автомобили до 3.5 тона. Така цената от 67 стана 97 лв. Стойността на винетния стикер за месец стана от 25 на 30 лв., седмичната от 10 на 15 лв.

От АПИ съобщиха, че в търговската мрежа ще има достатъчно седмични и месечни винетки и за тази година, за да може хората спокойно да пътуват по Коледните и Новогодишни празници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
15.12.2015 14:50 14:50

А бе какви пътувания за празниците с нови винетки старите са валидни до 31 януари така че са ни нужни след месец.

Back to top button