Хасково

Пазят ред по тъмни доби за регистрация в КАТ-Хасково

КАТКАТ-Хасково възстанови от днес регистрацията и пререгистрацията на автомобили.

КАТЗа да минат от първите двайсетина шофьори паркираха колите си пред КАТ още през нощта.

Около 15 часа днес опашката от чакащи шофьори вече намаляваше. Михаил Динков от тополовградското с. Срем е изминал над 100 км до Хасково за да си регистрира колата. Той е пристигнал в областния град към 9 часа и пред него вече е имало 20 коли. След 6-часово чакане той успя да влезе в техническия пункт на КАТ.

КАТОт пресслужбата на ОДМВР-Хасково съобщиха, че КАТ работи с максимално натоварване от 100 автомобила на ден. Приоритет са колите без налични регистрационни табели.

От Пътна полиция призовават гражданите с валидни транзитни номера или с постоянни национални табели от други области, да изчакат до края на годината, докато бъде нормализиран процеса по регистрация.

В следобедните часове в КАТ с новото си Ауди пристигнаха и близначките от Хасково Памела и Габриела Драгиеви. Момичетата са абитуриентки във ФСГ „Атанас Буров“, Памела е с шофьорска книжка, а днес такава си изкарва и Габриела.

Haskovo.info припомня, че регистрацията на автомобили не се извършваше от 20 ноември. Липсата на номера в цялата страна бе заради обжалване на обществената поръчка за изработката им. Регионалната дирекция на МВР в Хасково обяви нова обществена поръчка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button