Хасково

Спортни клубове обраха овациите на Коледно тържество в „Дружба“

ТържествоДецата и младежите от почти дузина хасковски спортни клуба обраха тази вечер овациите на публиката в зала „Дружба“.

Талантите се представиха в Коледно тържество, част от празничната програма на общината.

ТържествоВ спортната зала се представиха каратеките на „Торнадо“, гимнастичките на „Юнак“, „Seven Go“, балерините на „Рона“, състезателите по аеробика от „Мега спорт“ и „Виолена“, гимнастичките от „Аида“, танцьорките на „Тангра“ и Клубовете по спортни танци „Хасково“ и „Гранд“.

От „Тангра“ се похвалиха, че завършват годината отново с успехи след спечеленото Гранд при от фестивал в Пловдив. Там грациите на хореографа Дорина Инджова завоюваха плакета на името на проф. Петър Луканов, който се присъжда за първа година на най-добрия балет.

Шампионката Петра Недялкова пък се завърна от участие в Световната купа в Полша, за където спечели квота с още 64 танцьори от цял свят. 15-годишната хасковлийка се представи силно като завърши четвърта в класиката, шеста на модерн и се нареди на 12 място в джаза.

 

Тържество   Тържество
 Тържество  Тържество
 Тържество  Тържество

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
samo cska
samo cska
19.12.2015 23:24 23:24

половината от програмата не сте я отразили. Къде отидоха, мълния-та, айкидото, онея малките кукли ? Май пак има наши и ваши?

Back to top button