Хасково

Заработи безплатен консултативен център в хасковското АГО

ИлюстрацияНов безплатен Здравно-консултативен център за майчино и детско здраве заработи в АГО при МБАЛ-Хасково, съобщават от болницата.

Той се намира на първия етаж в отделението. В него се предоставят информационни, логистични и координационни дейности за деца с увреждания и с хронични заболявания, родилки и бременни с патология на бременноста в хода на тяхното болнично лечение и амбулаторно проследяване и лечение.

Специалисти извършват още психологическа подкрепа и консултиране на деца с увреждания, хронични заболявания, бременни жени и родилки, хоспитализирани в болницата и превенция на изоставянето на деца. Има медицински и немедицински специалисти за деца с увреждания, деца с хронични заболявания, недоносени деца, родилки и бременни с патология на бременността на място в здравно-консултативния център или в дома по искане на лекар от друго лечебно заведение.

Центърът работи от понеделник до петък от 8 до 16:30 ч. По график в центъра работят лекари специалисти, психолог и социален работник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
joro
joro
18.12.2015 20:01 20:01

bahti k*rvata

Back to top button