Спорт

Волейболистките приключиха годината с разгромна победа над „Спартак“

ВолейболВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ постигнаха разгромна победа при домакинството си на „Спартак“ (Варна) с 3:0 в последната си среща от календарната година.

ВолейболМомичетата на старши треньора Петър Ташев бяха с класа над варненки и се поздравиха с чиста победа след 25:12, 25:10, 25:18. В последния гейм в игра влязоха и най-младите волейболистки на тима.

Това бе третата победа в актива на димитровградчанки и първа домакинска. „Раковски“ вече има 8 точки в актива си и се изкачи на шестото място във временното класиране.

Следващият мач на „Раковски“ е на 23 януари, когато в Димитровград ще гостува ЦСКА.

Тимовият лист на „Раковски“: Йоана Атанасова, Бояна Андреева, Гала Гълъбова, Ани Боздева, Мария Обалиева, Михаела Мартинова, Елизабет Късаджикова, Ивана Боянова, Ана Илиева, Никол Велева, Габриела Златанова, Димитрина Демирева, Жаклина Иванова.

 

 Волейбол Волейбол 
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button