Хасково

Тридневен благотворителен базар за Ники, купиха нейна картина на търг

БазарТридневен благотворителен базар за набиране на средства за лечението на 16-годишната Николета Корондилева бе открит днес в зала „Марица“ на областна администрация.

БазарНа откриването бе и Ники със своята майка, която сподели пред Haskovo.info, че голяма част от средствата за терапията на дъщеря й вече са събрани. Ако всичко е нормално Ники ще пътува за клиниката в Турция на 28 декември. Терапията ще продължи около година.

На откриването имаше музикален поздрав от детски формации, след което на търг бе разиграна картина на Ники. За 400 лв. платното закупи управителят на ВиК-Хасково инж. Тодор Марков. Ники си купи сурвачка от щанда на нейното училище ПМГ „Боян Петканчин“.

В базара, който се организира от Областна администрация и Регионалния инспекторат по образованието, участват много училища от общината.

Банка: EUROBANK BULGARIA AD
Адрес: BULGARIA, HASKOVO
IBAN: BG66BPBI79261064334801
BIC: BPBIBGSF

Получател: ROSITSA VALKOVA LENKOVA

Базар  Базар 
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nana
nana
22.12.2015 7:21 7:21

мило дете успех да пребориш болестта и да се в рнеш здрава а шефа на вик да помисли за своите работници с 392 лева заплата които имат малки деца има 150 работещи пенсионери звемат пенсия и заплата кога ще ги освободят от работа те ли ще раждат бе господа.

Анонимен
Анонимен
26.12.2015 3:33 3:33

uspeh na momi4eto,dano se izlekuva!!!

Back to top button