Регион

Борбата №1 на „Спортист на годината“, волейболистките украсиха церемонията

ЦелемонияБорбата обра за пореден път големите награди от класацията „Спортист на годината“ в Димитровград.

ЦелемонияСпортист на годината в категорията мъже и жени е борецът Димитър Иванов – трети на световното за юноши, и трети на европейското, както и шампион на България. Втора е Виктория Бобева – борба, а трети е каратистът Иван Нондов.

В категорията юноши и девойки първенец е борецът Микяй Наим, който е втори на Европейското за юноши и шампион на България, втори е каратистът Борис Нондов, а трети е друг борец – Иван Бадавров.

ЦелемонияТук в класацията следват: борецът Павел Иванов, каратистът Антонио Бушев, джудистите Ивайло Костов и Иван Янев, Диана Сарафова – акробатика, каратистката Йоана Тонева, джудистът Даниел Чакъров.

Треньор на годината е Салим Салим от спортен клуб по борба „Димитровград“. Втори е Иван Нондов от спортен клуб „Киокушин карате клуб Димитровград“, а трети Иван Григоров от спортен клуб „Фаворит“ – кикбокс и муай тай.

ЦелемонияУчител по физическо възпитание и спорт стана Петко Колев от ОУ „Пенчо Славейков“, който получи и приза за дългогодишен принос в областта на спорта. Втори при учителите е Димо Динков от ОУ „Алеко Константинов“, а трета е Теменужка Калинова – Пиронкова от ПМГ „Иван Вазов“.

На церемонията в популярен ресторант бе целият женски отбор по волейбол на „Раковски“ и ръководството на клуба със старши треньора Петър Ташев. Волейболистките чуха много добри думи за представянето си досега в първия си сезон в елита.

В програмата на церемонията се представиха балерините от денс център „Галаксико“.

 

Целемония  Целемония 
 Целемония  Целемония

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
otvraten
otvraten
23.12.2015 23:36 23:36

pff nqmam dumi kak moje da slojite qnko na sporta toi ot nishto ne se seshta :X

Back to top button