Хасково

„Хасково 2012“ смачка шампионките, баронеса дари болни деца

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ завършиха силно годината, като смачкаха като домакин шампионките от „Дунав 8806“ (Русе) с 80:62.

Хасковлийки влязоха трудно в срещата, като в първите 15 минути играта вървеше кош за кош. Нашите обаче се оттеглиха на почивката с аванс – 45:37.

През втората част контузия извади от игра Лия Галдейра, но въпреки това момичетата на старши треньора Елена Станкова не се дадоха, а дори и увеличиха преднината си.

БаскетболМея Тирера записа 27 точки, Лия Галдейра завърши с 20, Джазмин Пъркинс – 13 точки, а Ралица Нанева добави 13 т.

В следващия кръг в началото на януари лидерът в класирането „Хасково 2012“ гостува на НСА.

На полувремето пред публиката се представи фолклорна група „Акцент“ от СОУ „Любен Каравелов“.

Баронеса Денислава Плевенска пък дари деца болни от диабет с коледни подаръци в рамките на своята национална кампания. Сред официалните лица бяха кметът Добри Беливанов, президентът на федерацията Георги Глушков и треньорът Тити Папазов.

 

Баскетбол   Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.12.2015 3:26 3:26

Njama shampionki,ma4kaite nared i dokagete,4e vie momi4eta shte ste novite shampionki na BG za 2015/2016 godina,njamate konk*rencija,prodalgavaite v sashtijat duh i ne se spiraite pred nikogo i prez novata 2016 godina,badete givi i zdravi,mnogo kasmet i uspeh kakto za parvenstvoto,taka i za kupata na BG!!!!!SAMO I VINAGI HASKOVO!!!!!

Back to top button