Хасково

Опашки и недеволство в КАТ, над 100 коли се регистрират на ден

КАТ, снимки от читатели на Haskovo.infoОпашки и недоволство маркират последния работен ден преди коледните празници в КАТ – Хасково. Читатели на Haskovo.info се оплакаха, че чакат с часове, а служителките ги информирали, че днес документи ще се приемат само до 15 часа.

След запитване от Haskovo.info към МВР ограничението е премахнато и документи ще се приемат до края на работното време, което е до 17:30 часа. Последните обаче ще трябва да се върнат в понеделник, за да бъдат обработени.

Началникът на „Пътна полиция“ Иван Расоков обясни, че от възстановяването на регистрациите всеки ден се обработват по над 100 леки автомобила, а капацитетът не позволява повече.

Отваряме половин час преди началото на работното време, което е в 8:30 часа и често затваряме по-късно от 17:30, а обедната почивка на служителите е намалена, но няма как да обработим всички, обясни Расоков.

Проблемът с регистрациите на автомобили се появи, след като поръчката за изработване на табели беше обжалвана и на практика спряна. Беше направена нова поръчка и регистрациите са подновени от началото на миналата седмица.

Последните три дни, в които КАТ ще работи тази година, са от понеделник до сряда следващата седмица.

 КАТ, снимки от читатели на Haskovo.info  КАТ, снимки от читатели на Haskovo.info

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ченге
Ченге
23.12.2015 16:41 16:41

Това си е жив съботаж,който е виновен за неуредиците и за ядовете на хората да си понесе наказанието.Няма управдание…

Back to top button