Хасково

Нови двойки и шампионски танци аплодираха на концерт в ДНА

КонцертТрадиционният си коледен концерт организираха тази вечер от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ в салона на ДНА.

КонцертПред публиката освен шампионите Любослав Стоев и Мирослава Дойчева се представиха всички състезателни двойки, както и най-малките танцьори в школата.

Пред хасковска публика дебютираха Симеон Пенев и Йоана Шишкова, които демонстрираха класата си, с която ще носят много отличия през 2016-а. Почитателите на спортните танци Концертаплодираха Мирела Запрянова и Ивайло Мартинов, които все още не се състезават, но показаха голям потенциал.

Зрителите се насладиха още на изпълненията на Братан Братанов и Николета Миленова и Концертмалките таланти Марин Мартинов и Диляна Димитрова.

В едночасовата програма имаше изпълнения на валс, пасо добле, джайв, макарена, диско, румба, самба и общ танц на финала.

Haskovo.info припомня, че в последното състезание за годината в Бургас всички състезателни двойки спечелиха призови места и заслужиха похвали от треньорите Николай Манолов и Павлина Вълчева.

 

Концерт   Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
почитател
почитател
23.12.2015 22:48 22:48

Уникалния клуб ГРАНД уникален концерт с уникални деца.Браво !

Sheriff
Sheriff
24.12.2015 22:33 22:33

Да – УНИКАЛНИ!

Анонимен
Анонимен
26.12.2015 3:43 3:43

Strahotni ste klub GRAND!!Bravo na tezi talantlivi deca!!!

Back to top button