Хасково

И хасковлийката Бояна показа прелести за конкурса „Мис Плеймейт“

Бояна24-годишната Бояна Генова е една от малкото хасковски красавици, които през годините се осмелиха да покажат прелести в мъжко списание.
 
Бояна не само го направи, но е и една от 12-те участнички в конкурса „Мис Плеймейт 2015“, за която може да се гласува на сайта на „Плейбой“.
 
Боби се занимава с мода още от ученическите си години, като има няколко успеха в конкурси за красота. Сега тя е студентка 3 курс в специалност „Икономика на туризма“ в Пловдив. Визията й бе оценена от Lexus и така тя вече се снима в неговия клип „Conversation“. Haskovo.info припомня, че Бояна заедно със сестра си Саня участваха и в хитовия сериал „Под прикритие“.
 
От скоро Боби има своя рубрика voxstyle в сайта radiovox.bg.
 
Във визитката й за „Мис Плеймейт“ Бояна Генова заявява, че за нея да се чувства една от най-желаните жени в България е ежедневие. 
 
„Участието ми в конкурса за мен е трамплин да се развивам в шоубизнеса. Не съм поредната кифла, която иска да става известна. Не търся само скандали. Аз имам по-големи амбиции“, сподели пред Haskovo.info Бояна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sdsa
sdsa
28.12.2015 15:07 15:07

Или как к*рвите стават известни ! Другото име на конк*рса

Бобб
Бобб
06.01.2016 15:18 15:18

Това тъпото освен платена к*рва и пискаща с ге* по това нещо измислено като радио или какво е не знам дето работят трима човека и се мисли за много преуспяла… Да кара там скъпите коли да дебелаците дето я е*ат и да си мисли, струва нещо, а на баба му цървулите са по лузгани от нея даже…

Back to top button