Регион

14-годишно с две бомбени заплахи в Харманли

Илюстрация14-годишно харманлийче е подало два сигнала за бомба в комплекси в града само за седмица, съобщават от пресслужбата на полицията.

На 26 декември в 22:45 часа на 112 от уличен телефон е получен сигнал, че в комплекс в Харманли има поставено взривно устройство. Автопатрул мигновено е отцепил района и са евакуирани намиращите се в комплекса 20 души. От извършената обстойна проверка взривно устройство не е открито и е съставен констативен протокол.

Часове по-късно, харманлийските криминалисти са установили момчето. Доказано е, че то е подало на 20 декември и друг сигнал от същия телефон за поставена бомба в харманлийски комплекс. За случая е уведомен дежурния прокурор на Харманли.

16-годишен младеж пък е задържан в Свиленград при кражба на автомобил. В 23 часа на Коледа, криминалистите получили сигнал за действията му на улица „Зорница“ в града. Познайникът на органите на реда откраднал паркиран Сеат, собственост на 56-годишен любимчанин. Малко по-късно момчето е задържано и е образувано бързо производство.

28-годишен хасковлия е арестуван за повреда на лампа за улично осветление. На 24 декември около 16 часа е установено, че мъжът е пречупил пилона на декоративната лампа, намираща се площад „Свобода“ в Хасково. Автопатрулът задържал веднага на място хасковлията, образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button