Регион

Измамиха 77-годишна любимчанка със „строго секретна пратка“

Илюстрация77-годишна любимчанка е поредната жертва на алоизмамници, съобщават от полицията.

Вчера в 10:30 часа на домашния телефон на жената позвънил „братовчед“ й, който й съобщил че по куриер изпраща строго секретна пратка, за която жената трябвало да заплати 3800 евро. Старицата обаче разполагала само със 700 лв., които 2 часа по-късно предала на непознато за нея лице пред вратата на жилището си на улица „Желязко Терпешев“ в Любимец. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба от кабинет е извършена в Димитровград. Неизвестно лице е разбило прозорец на помещението на ул. „Цар Борис“ в града и е откраднало лаптоп, скенер, четец за електронен подпис и карта.

За кражба съобщават и от хасковското управление. След изкъртване на врата на тераса е проникнато в жилище на улица „Св. св.Кирил и Методий“ в областния град, откъдето са задигнати 5 ръчни часовника.

Двама харманлийци са задържани за кражба на кабел. Вчера в полицейското управление в града е получен сигнал за откраднати 70 метра действащ магистрален кабел на БДЖ, намиращ се между жп гарите на Харманли и Симеоновград. След проведени издирвателни действия, са задържани с полицейска мярка мъжете на възраст 22 и 68 г. В хода на разследването станало ясно, че двамата са извършители и на още 2 кражби от същото трасе.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button