Хасково

Калпави светофари влудяват шофьорите в Хасково

СветофариКалпави светофари в Хасково изнервят много от шофьорите в областния град.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че в 21 часа светофарите на зеленчуковия пазар са на жълта светлина. Отделно тези на опасното кръстовище, където стават много катастрофи, на улиците „Дунав“ и „Св. св. Кирил и Методий“ също не работят вечер. „Аз уча в Пловдив и там светофарите работят и в 4 часа сутринта по един пуст булевард“, казва наш читател.

Други шофьори алармираха, че светофарите до театъра често не работят и през деня, особено по Коледните празници. Тези на бул. „Раковски“ също изключвали.

От пресслужбата на общината заявиха за Haskovo.info, че светофарите до театъра са развалени и се търси вариант за тяхната подмяна. От кметството уточниха, че ако някой светофар не работи през деня значи е аварирал, а не е нарочно изключен.

Друг читател ни изпрати снимка от следобедните часове, където се вижда че са изгорели крушките на едната секция на светофара до театъра, което според шофьора е дребна повреда и те просто могат да бъдат подменени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дасдас
дасдас
29.12.2015 19:04 19:04

Светофарите не работят и през сутринта

Back to top button