Хасково

Министерството на туризма рекламира Александровската гробница

ИлюстрацияХасково е сред 11-те общини, включени в стартиралата билборд кампания за насърчаване на вътрешния туризъм. Организатор е Министерството на туризма съвместно с общините.

Рекламните табла ще бъдат разположени на централни места, като на територията на една община ще се рекламират възможностите за туризъм в друга – така знакови културно-исторически забележителности от един регион ще бъдат представени в друг.  В списъка на емблематичните забележителности е и Александровската гробница. Културно-историческите паметници ще бъдат рекламирани за период от близо 6 месеца.

Инициативата е първа по рода си и е естествено продължение на усилията на Министерството на туризма за популяризирането на възможностите за целогодишен отдих у нас. Целта на кампанията е както да повиши информираността на българите за страната им, така и да разнообрази националния туристически продукт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
свинетка
свинетка
30.12.2015 16:48 16:48

Да рекламират и пътя до гробницата – наистина си заслужава новите винетки! Явно тези “стратези“, които ще популяризират Гробницата никога не са я посещавали или са ходили по въздух до нея…

Back to top button