Хасково

„Похвално слово за българката“ на Ивановден в Хасково

СпектакълСпектакълът „Похвално слово за българката“ по стихове на Ивайло Балабанов ще се играе на 7 януари – Ивановден в хасковския театър „Иван Димов“.

СпектакълСамодейният състав при ивайловградското читалище „Пробуда 1914“ гостува по случай празниците на режисьорите на спектакъла – именичката Иванка Шекерова и рожденика Стефан Цирков.

В постановката, която започва от 18 часа, участват: Цирков, Шекерова, Паолина Петрова, Зорница СпектакълМанева, Ламбрети Колев, Веселин Георгиев и Петя Манева.

„Убийците на Левски са известни./Проклехме ги, те оживяха пак…“, Ивайло Балабанов.

„Ивайло Балабанов е един от последните големи живи поети, които не предадоха духа на България. Неговите стихотворения са любими на хиляди българи, но за първи път те звучат в спектакъл, което засилва тяхното въздействие. Другите думи са излишни. Ако искате да се почувствате българи, елате и вижте това представление.“, кани публиката Стефан Цирков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иван
иван
02.01.2016 19:20 19:20

Превърнаха театъра в самодеен! Цирков ли , Шекерова ли или новото ръководство

Back to top button